jueves, 2 de junio de 2011

Primera foto d'equip


Aquesta es la primera foto d'equip del Catalonia CF, abans del partit contra el Cristinenc, on aprofitem per presentar-vos els jugadors. D'esquerra a dreta i de dalt a baix:
Dani Kartucho, David Flores, Marc Cugat, Cristian Moya, Wietse Raus, Miki Ramirez, Carlos Ginés, Zoher, Joel Sus, Francesc Serra, Taufik Rahmani i Jordi Soler; Fran Cantero, Joan Valera, Sergi Soler, Joseph Martinez, Miki Rolara, Alex Lopez, Kevin Vidal i Gabriel Daza.

Menció especial al míster Jordi Soler que, a part de deixar-nos les equipacions per el partit, va fer que tots els jugadors juguessin una gran part del partit, detall que agraim desde la plantilla.


Foto del dijous dia 26 de maig, al Camp de Futbol de Santa Cristina, el que va ser el primer partit amistós del Catalònia CF contra el Cristinenc, de 5é de 3era Regional en la vigent temporada. El resultat va ser de 3-2 a favor del Cristinenc, que tot i que no va jugar al 100% es va veure sorprés per el nostre conjunt, que no esperava unes impressions tan bones siguent el primer partit que feiem tots plegats i en camp de futbol 11. La directiva del Catalònia CF vol donar les gràcies a tots els jugadors tant del nostre equip com sobretot del Cristinenc, que van fer possible aquest matx. 

Presentació de les equipacions




Les equipacions per a la próxima temporada ja estan llestes! La primera equipació, com es veu a la foto, serà blanca i amb la senyera al costat dret de la samarreta, travessant tota la samarreta. Pel que fa als pantalons, seràn probablement blaus, al igual que les mitjetes. La segona equipació seguirà el mateix disseny en color blau, pantalons blancs i mitjetes blanques. Les dues equipacions seràn marca Kipsta, amb l'escut del Catalònia i la senyera bordats, i ens patrocinarà Lampisteria J&F, Hotel Aubi i Bar Tropics, a falta de tancar alguns contractes publicitaris més.

Espectacle humorístic a càrrec de Miki Ramirez


Aquesta foto es va fer el dia 20 de maig després de l'espectacle humorístic que va oferir el jugador del nostre equip Miki Ramirez al Hotel Aubi de Sant Antoni. El monóleg del nostre davanter va ser tot un éxit i gairebé es van esgotar totes les entrades que vam posar a la venda des del Club, de forma que la quantitat que vam recaudar ha anat directe a ajudar a la creació i desenvolupament de l'institució.

Des d'aquí agrair tant a les més de 40 persones que van comprar quasi totes les entrades disponibles com a Miki Ramirez per les seves fantàstiques imitacions que van fer que el gran nombre de integrants de l'equip que ens vam apropar al Aubi gaudísim d'una gran nit.

Donat l'éxit que va tenir, esperem poder repetir aquestes actuacions properament.

Camp confirmat!



Després de fer les gestions pertinents, el nostre club ja ha estat inscrit a la Federació Catalana de Futbol i l'Ajuntament de Calonge ja ens ha garantit que la nostra seu esportiva sera el Camp de Futbol Municipal de Calonge, al costat del Pavelló d'Esports i el Club Tennis Calonge.

Amb la confirmació de que tindrem camp i l'inscripció i el pagament a la FCF queda garantida la nostra presència la temporada 2011-2012 a 3era Regional.

Esperem poder cel·lebrar molts éxits en aquest camp!