sábado, 26 de marzo de 2011

Necesitem el teu suport!


Ajuda'ns a tirar endavant aquest projecte! Carnets de soci del club a 5€.
Amb dret d'entrar al camp gratuitament durant tota la temporada!

Inauguració del Blog.

Inaugurem blog del Club Catalònia CF!
Club fundat al 2011 i en procés de inscriu-re's a la Lliga Catalana de 3era Regional.
Amb aquest blog informarem de partits, horaris, classificacions, contractes de patrocinació i tota la informació relativa al nostre club.

Obrim la temporada del club en el sector extra esportiu amb la festa a Sugar el dissabte 16 de abril dedicada al equip! Per segona vegada en menys d'un mes el Catalònia CF demostra les seves habilitats nocturnes a la discoteca de Platja d'Aro. Tota persona que vulgui una entrada que es posi en contacte amb nosaltres a través de Facebook (Sergi Soler Hernandez o Kevin Vidal Belmonte), Twitter (CataloniaCF) o aquest blog.

Estarem atents a la resposta del Hotel Aubi per realitzar un espectacle humoristic a càrreg del monologuista i jugador estrella del club Miki Ramirez, del qual us informarem proximament. No us ho perdeu!

Acabem de iniciar la recaptació de socis per al club. A un módic preu de 5 euros el club posa al abast dels seguidors el carnet de soci del Catalònia CF amb dret a entrar gratuitament al camp durant tota la temporada. En 2 dies ja som més de 20 socis!